© Powered by SiteSpirit

 
logo_02.gif

Reiservaringen

19-07-2010

Allereerst bedankt voor een heerlijke vakantie, jullie hebben een prima vakantie voor ons in elkaar gezet. Het was afwisselend en de beide gidsen was precies wat nodig was om wat meer van een stad te weten te komen en vervolgens je eigen plan te kunnen trekken. Het vervoer was goed geregeld en de hotels waren over het algemeen goed. We hebben nieuwe steden ontdekt, mooie natuur gezien, heerlijk aan het strand gelegen en lekker gegeten, wat wil een mens nog meer.

Natuurlijk zijn er hier en daar ook puntjes die wat minder waren, dat valt nu eenmaal niet te voorkomen en hoort bij reizen. Mocht  je hier wat meer over willen weten mail of bel (woensdag is de beste dag) me dan even.

Voor nu nogmaals bedankt voor een heerlijke vakantie.

Met vriendelijke groet,
Paula Bouwens19-09-2012

Beste Edward,

Maandag zijn we teruggekomen van de Blind Trip naar .....
Ik kan je zeggen dat het allemaal uitstekend verlopen is.
Mooie stad, heel goed hotel en je bent er zo!

Geen enkele wanklank onzerzijds, het was helemaal super!

M.v.g.
Reisbureau Vice Versa
Germien Martens18-09-2012

Beste heer Hulst,
 
Wij willen u en uw teamgenoten heel hartelijk danken voor de geweldig mooie, interessante en spannende Blind Trip (nr. 3) van afgelopen weekend naar ...... We hebben er zeer van genoten, wat een prachtige stad en inderdaad een bijzonder mooi plein. Ook het eten was voortreffelijk met name in het prachtige 4**** hotel Diamante. Een erg fijn hotel, zeker een aanrader. Welliswaar niet in het centrum, maar dat mag de pret niet drukken. Zeer vriendelijk personeel ook en een zeer goede keuken.
 
Wij willen nogmaals onze excuses aanbieden, daar wij vrijdag j.l. dachten dat de papieren niet bij Eindhoven Airport waren aangekomen. Uiteindelijk kwam de enveloppe ergens onderuit een kastje. De enveloppe was opengescheurd, daarna dichtgeniet.
De dames aan de informatiebalie weten niet, dat de vliegtickets en andere benodigdheden van Eurocult daar aankomen. Wellicht heeft degene, die de enveloppe heeft ontvangen verzuimd om dit bij haar werkzaamheden over te dragen aan haar collega's.
Misschien is dit een aandachtspuntje voor de volgende mensen, die een Blind Trip bij u boeken.
Vanuit Eurocult was alles tot in de puntjes verzorgd, dank u wel!
 
Met onze hartelijke groeten,
 
Albert van der Vecht, Leon van Beers, Joke van Beers en Wil van Rijsbergen.1245980_34748143.jpg

1241843_68156436.jpg

1236800_60480127.jpg

1053013_73782833.jpg

Home
Meer informatie
Eurocult
Klant reacties
Ga naar formulier

Blindtrip 2009 (C) Powered by SiteSpirit